dedeyne-projects-logo

Dedeyne Projects creëert exclusieve woonprojecten met veel oog voor ligging, architectuur en afwerking. Onze ruimtes zijn gemaakt om in te wonen en om van te genieten, een leven lang.

We staan bekend om onze efficiënte en professionele manier van werken. Die goede naam hebben we onder andere te danken aan ons sterke netwerk van architecten, aannemers en andere bouwprofessionals. We weten precies op wie we kunnen vertrouwen om onze woonprojecten op een elegante manier vorm te geven en op een correcte, duurzame manier af te werken.
Zo bouwen onze professionele partners mee aan ons succes… en aan uw droomruimte.

Enkele van onze eerdere realisaties en projecten.

Guido Dedeyne startte in 1973 zijn eigen bouwbedrijf. Hij startte aanvankelijk met het bouwen van huizen in verkavelingen. Tien jaar later nam hij ook industriële panden voor zijn rekening. Mede door die diversiteit groeide zijn onderneming uit tot het bedrijf dat Dedeyne Construct vandaag is.

In 2011 gaf Guido de fakkel door aan zijn kinderen: Catherine, Françoise en Guy. Catherine en Françoise zijn actief in de projectontwikkeling met het bedrijf Dedeyne Projects, terwijl hun broer in staat voor de dagelijkse leiding van Dedeyne Construct.

De kruisbestuiving tussen de twee bedrijven levert een grote meerwaarde op.

neem contact op
voor meer info