Projectgrond gezocht

Om de woondromen van onze klanten te realiseren, zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe projectgronden op goede locaties.


Bent u eigenaar van een projectgrond, bouwgrond, een afbraakpand of een renovatieproject? Dan komen we graag vrijblijvend bij u langs om de ontwikkelingsmogelijkheden van uw grond na te gaan en de waarde ervan te bepalen.
We zullen dan samen met u bekijken hoe u het maximale rendement uit uw grond kunt halen. Meerdere opties zijn immers mogelijk.
U kan kiezen om zelf het project te ontwikkelen op uw fel begeerde grond en dienst doen op onze technische ondersteuning, dit in samenwerking met uw gekozen architect.

Indien u niet zelf wenst te investeren, maar toch het maximale rendement uit uw grond wil halen, dan zijn er nog andere mogelijkheden. Zo kan u uw grond verkopen met recht van opstal, kan u opteren voor een vastgoedruil of een louter traditionele verkoop.

Wenst u hier meer over te weten ? Aarzel dan niet om ons te contacteren voor verdere inlichtingen of een afspraak.

Contact

Xenia Claeys

0478 49 53 10 of 056 49 20 09

xenia@dedeyneprojects.be

De persoonlijke gegevens die u verstrekt, worden door Dedeyne Projects uitsluitend voor intern gebruik verzameld. In geen enkel geval wordt uw informatie overgedragen aan derden zonder uw toestemming. Meer info in ons aangepast privacy beleid.

neem contact op
voor meer info